Kort sagt bør stilen i dit hjem og din personlige smag altid kombineres, hvis det er muligt. Når du går ind i et soveværelse, hvad er en af ​​de første ting du ser på? Det er rigtigt; garderobeskabe t, og hvis det ikke passer til din smag eller udformningen af ​​dit hjem, kommer det til at stikke ud til dine gæster og konstant irriterer dig. Et brugerdefineret garderobeskab kan styles til at komplimentere møblerne i dit værelse og være en ægte æstetisk midte.

behov

Som vi foreslog, kan en skræddersyet garderobe skræddersys til dig ligesom en ny dragt eller kjole. Dit planlagte brug, dit budget, din smag og et utal af andre faktorer kan alle blive kastet i puljen for det absolutte pinnacle i funktionalitet og organisation – den perfekte kombination af både æstetik og praktisk.

Varig

Et garderobeskab bør ikke være en husstand eftertanke. Med andre ord skal en brugerdefineret garderobe betragtes som en permanent og holdbar løsning til dit hjem, hvor de hylder og stativer skal tænkes på samme måde som dine vægge eller moderne køkken. Et stort brugerdefineret garderobeskab betragtes endda som en langsigtet investering, da det er en tilføjelse der rent faktisk kan øge værdien til din salgspris

Vælg hvordan dit garderobeskab skal være

Ordet “garderobe” er virkelig blevet en fejl for os her på ‘Lifestyle Wardrobes’ i Brisbane. Ifølge Oxfords ordbog i det engelske sprog er et klædeskab “Et stort, højt skab, hvor tøj kan blive hængt eller opbevaret.” Mens det i klassisk forstand kan det være en korrekt definition, vi ved alle, at i dagens verden af varierede arkitektoniske stilarter og personlige behov er det virkelig ikke tæt på at beskrive hvad den moderne garderobeskabe kan være.

Ikke alene er dagens garderobeskabe mere end store høje skabe, de er komplette opbevaringssystemer, som kan holde meget mere end bare tøj og i modsætning til din bedstemors garderobeskab, som sandsynligvis stod i hjørnet af hendes soveværelse, har de nu fundet et hjem i stort set alle dele af huset. Der er en meget god grund til det, og det er simpelthen, at vores liv er blevet så komplicerede og overfyldte med forskellig interesse, at vi aldrig kan få nok lagerplads.

Tjek, bare et par ideer om, hvordan du tilføjer brugerdefinerede garderobeskabe og opbevaringsområder i hele dit hjem i Queensland, kan gøre dit liv lettere og mere hjemligt.

Find det rigtige garderobeskab til dit hjem

For de fleste er deres garage enten det sted, de rent faktisk holder deres biler eller et sted de dumper alt, hvad de ikke ved, hvad der mere skal gøres med. I stedet eller enten / eller hvorfor ikke gøre det begge dele. Den organisation, som specialbygget opbevaring kan tilbyde, kan give dig rigeligt plads til at gemme alle de små ekstra i dit liv såvel som din auto og alle de værktøjer og forsyninger, du har brug for at tage det ordentligt om.

Dagligstue lettere

Bogreoler, kabinetter og underholdningscentre har i mange år været et hæfteklamme for mange boliger, men de har nogle ulemper. De er svære at flytte og rengøre under og i et hjem med små børn kan de udgøre en sikkerhedsrisiko. Med brugerdefinerede indbyggede enheder eliminerer du alt ovenstående plus forbedrer værdien af ​​dit hjem, og hvis du ønsker at lave en særprægende fashion-sætning, kan du endda få skabsdøre eller en hel væg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *