MailboxWorks har udarbejdet denne postkøbs købsguide for at hjælpe dig med at forstå, hvad du har brug for at vide om at købe en boligpostkasse eller købe en kommerciel postkasse … før du køber.

Selvom dette ikke er en udtømmende postkøbs købsguide, vil den give tilstrækkelig information til at hjælpe husejere, der søger at købe en boligpostkasse til hjemmail. Det vil også give nogle nyttige tips til udviklere, boligejerforeninger og universitets- eller forretningskomplekser, der søger at købe kommercielle postkasser.

Residential Mailbox Buying Guide

Walk Up eller Curbside Mail Delivery?

Walk Up Mail Delivery – Hvis postvirksomheden leverer din mail lige til din dør, kan du overveje at købe en vægmonteret postkasse eller en postkassespor (via porten til væg eller drev). Mange vægmonterede postkasser kan købes med eller uden låse (og / eller avisholdere).

Curbside Mail Delivery – For landdistrikter eller curbside mail levering, bør du overveje at købe en post mount, kolonne mount eller en piedestal låsende postkasse. Nogle postmonterede postkasser er jordmonteret (installeret i beton), mens andre er monteret på overfladen (boltet til en eksisterende betonbase). Du kan også købe bare postkassen, bare postkassen alene eller købe en postkasse og postpakke.

Se de forskellige postkasser vi har

Sikker låsning af postkasser

For at forhindre post eller identitetstyveri anbefaler vi, at du køber en låsepostkasse. Alternativt kan du købe en låsepostkasseindsats, hvis den hjempostkasse du køber ikke indeholder en sikker lås. Låsning af postkasser er afgørende, hvis du tilfældigvis driver en hjemmebaseret forretning og modtager masser af mail. Mange af vores hjemmepostkasser er også tilgængelige uden lås, hvis det er din præference.

Mailbox Style – Afhængigt af din smag og dit hjems arkitektur kan boligkasser købes i mange forskellige stilarter. Fra MailboxWorks køber man en antikke piedestal eller vægmonteret hjemmepostkasse til at søge efter en vintage-seriøs postkasse i Victoria, der bærer dem alle. Vi tilbyder endda en bred vifte af nyhedsbrevkasser, samt moderne rustfrit stål, kobber, messing og træpostkasser til salg.

Mailbox Finish – Afhængigt af postkassen type er der et utal af farvevalg at vælge imellem. En god retningslinje er at forsøge at matche din mailbox-finish til noget accent på dit hus. For eksempel, hvis du har nikkel hardware, ville en god kamp være at købe en satin nikkel postkasse. Hvis du har grønne skodder, kan en grøn postkassefinish være en god kamp.

Postkasser er til enhver bolig

Når du installerer din bolig kasse, skal du sørge for, at din installation overholder USPS-postkassens retningslinjer.

Købsvejledning til kommerciel postkasse

Hvordan leveres din mail?

USPS Postal Service Delivery – Hvis postvirksomheden leverer posten, kommer alle de kommercielle postkasser, vi bærer, til at blive installeret til at installere en USPS postlås. USPS Standard 4C-reguleringen (STD-4C) kræver, at alle nye konstruktioner (eller større renoveringsprojekter) installerer USPS-godkendte 4C vandrette postkasser.

Privat Mail Distribution – Med de kommercielle postkasser, vi har, har du også mulighed for at tilføje en privat master lås, hvis din mail bliver leveret via privat distribution. Køb af private distributionspostkasser er fælles for områder som kollegier, universiteter og regeringskomplekser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *