Snøre gardiner er lavet af polyester, bomuld eller en kombination af begge fibre. Således er råvarer simpelthen garnet, der anvendes til konstruktion af gardinet. Når køberne købes af spolerne, købes garnet generelt i 5 lb (2,3 kg) spoler. Garnet er generelt en beige eller naturlig farve; Gardiner, der sælges i farver, farves efter at de er strikket.

Design

Lace gardin design begynder stadig generelt med en skitse på papir. Designet scannes derefter på computeren (CAD / CAM). Hvert scannet design er udpeget og dimensioneret til produktion på et specifikt stykke blondefremstillingsudstyr, da maskinerne varierer i bredde og antal nåle, der anvendes pr. Tomme.

Så er det tid til at udarbejde mønsteret og programmere mønsteret på en computerskive. Designere udarbejder mønsteret ved hjælp af et grafisk system på computeren. De bestemmer hver maskinsøm, som skal bruges til hver del af mønsteret, dvs. “tung søm”, “blondersting” og “ingen sting”. Mønsteret er således fuldstændigt udfyldt, sy med sting til en enkelt gentagelse. Special software registrerer mønsteret og det gemmes på disken. Disken indsættes derefter i edb-maskiner, der drives af disse diske.

Hvornår blev gardiner industriel produceret

computer-drevne maskiner producerer mange amerikansk-made blonde gardiner. Disse maskiner virker beundringsværdigt med de syntetiske garner, såsom polyester, der ofte anvendes i moderne blonde gardiner, men kan også fungere godt med bomuldsgarn. (Håndlavede snørebånd er stadig generelt lavet af linned eller silke.)

Den standard Jacquard Raschel maskine er 230 i (584,2 cm) lang og har mindst 12 nåle pr. Tomme, hvorpå fire gardiner kan fremstilles på et tidspunkt over vævets bredde. Hver nål har to tråde fastgjort til den, der sammen strikker et blondt gardin. En tråd er fastgjort til kæben, en til creel. Vridetråden laver en kædesøm (den loopede baggrund), og creelgarnet er den der laver mønsteret. Patterning opnås ved at variere indbyrdes låsning af rækkerne og derefter ved at indsætte disse creel-tråde i sløjferne på overfladen af ​​stoffet. Mønster gentages er maskindrevet, og mønsteret gentages igen og igen. Flere paneler kan køres på en bred vev på tid-fire gardinplader ad gangen og tre blonde duge ad gangen. (Panelerne er alle tilsluttet og er taget af maskinen fastgjort til hinanden. De adskilles på et senere tidspunkt.) Det tager mellem 4 og 5 minutter at producere et blonde gardin, men fire gardiner kan væves vandret over bredden af den brede maskine på én gang.

Hvordan blev gardiner produceret?

Hver rulle af gardin varer har en billet knyttet eller forbundet med det, der i det væsentlige er en rapport om sin produktion. Dropte sømme eller eventuelle problemer i produktionen er detaljeret på billetten. Virksomheden har dernæst skadeserstatning for at løse kvalitetsproblemer. Derudover kan de computeriserede væve opdage og notere faldne sømme med et elektrisk øje. Tilsynsmyndighederne er ansvarlige for at kontrollere inspektionsrapporter og bruge deres øjne, erfaring og kendskab til processen til at overvåge kvaliteten. Farvede gardiner inspiceres for farve, og de, der er forkert farvede, sendes tilbage til farvestoffet til genfarvning. Efter at have klippet og syet, bliver gardinerne inspiceret for at sikre korrekt størrelse og form og kan omformes og genanvendes om nødvendigt. Lejlighedsvis ukorrekt formede eller syede gardiner kan sælges som “sekunder” på rabathuse. Se vores gardinbussen side

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *